Meniu Închide

Regulament pentru Eliberarea Atestatelor

  1. Solicitarea Atestatelor

– Atestatele se eliberează în urma finalizării cursurilor și promovării examenelor aferente.

– Cererea pentru eliberarea atestatului trebuie depusă prin intermediul formularului online disponibil pe site-ul nostru.

  1. Modalități de Livrare

– Atestatele pot fi trimise prin Poșta Română sau prin curier rapid, la alegerea solicitantului.

  1. Expedierea prin Poșta Română

– Costul expedierii prin Poșta Română este suportat integral de organizația noastră.

– În cazul în care plicul nu este preluat de la poștă și se întoarce la expeditor, solicitantul va trebui să achite contravaloarea unei noi expedieri pentru a intra în posesia certificatului.

  1. Expedierea prin Curier Rapid

– Solicitantul care dorește expedierea atestatului prin curier rapid va suporta integral costurile de transport.

  1. Responsabilitatea pentru Transport

– Organizatia noastră nu își asumă responsabilitatea pentru calitatea serviciului de transport, fie el realizat prin Poșta Română sau curier rapid.

– Serviciile de transport sunt independente de organizația noastră, iar eventualele probleme apărute în timpul transportului trebuie soluționate direct cu furnizorul de servicii de curierat.

  1. Instrucțiuni pentru Solicitare

– Toate cererile de eliberare și expediere a atestatelor trebuie să includă adresa completă și corectă a destinatarului.

– Solicitantul este responsabil de acuratețea informațiilor furnizate și de respectarea termenelor de ridicare a coletelor de la oficiile poștale sau de la curier.

  1. Contact și Suport

– Pentru orice întrebări sau clarificări legate de procesul de eliberare și expediere a atestatelor, vă rugăm să contactați departamentul nostru de suport prin e-mail la adresa: adrianapopa@proeurocons.eu sau la telefon: 0770.0741.167. Programul pentru preluarea apelurilor este intre 8:00 – 16:00, de luni pana vineri.

Prin respectarea acestui regulament, ne asigurăm că procesul de eliberare a atestatelor se desfășoară într-o manieră eficientă și transparentă. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Echipa ASOCIAȚIEI PROEURO-CONS