Meniu Închide

Numărul 16 al revistei „Viitor pentru educație” ne introduce în lumea spațiului românesc, prin provocarea răspunsului la întrebarea „De ce să fim români?”. În acest sens, autorii articolelor din acest număr ne prezintă puncte de vedere diferite, dar extrem de interesante, referitoare la motivele de a fi români. Astfel, puteți lectura în cadrul revistei referințe la identitate, prin intermediul articolului Aurorei Solomon, profesor metodist în cadrul CCD Dâmbovița. De asemenea, despre școala de la firul ierbii ne va vorbi Sevastia Dicu, profesor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Băbeni, iar Anamaria Burada, profesor în cadrul Școlii Gimnaziale „Adrian V. Rădulescu” din Constanța, ne va prezenta, pe scurt, un proiect extrem de interesant referitor la bunăstarea comunității educaționale. Totodată, Diana Găbureac, studentă la Litere în cadrul Universității Babeș-Boylai din Cluj-Napoca, ne va încuraja să ne luăm timpul în privire. Mai departe, Laurențiu Popovici, profesor la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” din Târgu-Jiu, ne va vorbi despre importanța ascultării în cadrul relației de mentorat, iar Remus Nicoară, formator în cadrul Asociației Proeuro-Cons, va analiza importanța vocației pentru fiecare dintre noi.

De asemenea, în acest număr veți putea vedea, pe scurt, câteva dintre rezultatele participării membrilor Asociației „Proeuro-Cons” în cadrul cursului „Entrepreneurship Learning”, derulat în cadrul proiectului „Bring values to communities”, în desfășurare în activitățile Asociației Proeuro-Cons.

Acestea, dar și multe altele, vor putea fi lecturate în cadrul ediției on-line și tipărite a revistei „Viitor pentru educație”. Lectură plăcută!