Meniu Închide

Numărul 15 al revistei „Viitor pentru educație” proiectează câteva gânduri de viitor pentru societatea românească și este, în același timp, un număr aniversar care marchează 10 ani de la înființarea Asociației Proeuro-Cons. În acest număr, puteți lectura un articol complex referitor la situația Basarabiei raportată la România din perspectivă istorică, redactat de Prof. univ. dr. h. c. Ion M. Anghel. De asemenea, veți putea vedea puncte de vedere diverse, începând cu un interviu cuprinzător și la obiect cu Mădălina Afrăsinie, judecător în cadrul Tribunalului București, referitor la societatea românească și modul în care se raportează la conștiință și dreptate. Un alt punct important al revistei este dat de răspunsurile oferite de Liviu Marian Pop, fost Ministru al Educației, referitor la sistemul educațional românesc. Mergând spre o zonă literară, putem observa spiritul revistei „Convorbiri literare” din Iași în articolul lui Mircea Platon, redactor-șef al acestei faimoase reviste, printr-un articol extrem de interesant despre problemele sistemului educațional românesc. Mai departe, împrumutăm puncte de vedere și din mediul privat și putem lectura un articol asupra sistemului educațional și a înțelegerii în învățare, scris de Remus Nicoară.

Nu în ultimele rânduri, veți putea lectura puncte de vedere ale echipei Asociației, începând cu președintele Asociației Proeuro-Cons, Cătălina Dan, și continuând cu cele ale echipei Asociației.

Acestea, dar și multe altele, vor putea fi lecturate în cadrul ediției on-line și tipărite a revistei „Viitor pentru educație”. Lectură plăcută!