Meniu Închide

ÎNSCRIE-TE la cursurile PROEURO-CONS

Asociația Proeuro-Cons este o organizație non-profit, cu sediul în Slatina, care are numeroase parteneriate cu instituții locale și internaționale. Principalul scop al Asociației este acela de a aduce cât mai aproape potențialii beneficiari de posibilitatea de formare continuă, prin intermediul ofertei sale de cursuri actualizată și accesibilă. Formarea continuă este un deziderat primar al organizației noastre, acest lucru fiind dovedit și de cuvintele care au stat la baza constituirii acestui grup, prezente în elementele grafice de identificare a organizației: „prin educație, totul este posibil”.

Activitatea Asociației Proeuro-Cons se centrează, în acest moment, pe activități conexe desfășurării programelor acreditate / autorizate, în sensul atragerii de potențiali cursanți, formarea, evaluarea și atestarea diferitelor competențe ale beneficiarilor prin intermediul diverselor modalități de educație. În acest sens, Asociația sprijină activitatea formală de educație în școli, licee și universități prin antrenarea și perfecționarea abilităților profesionale ale cadrelor didactice. Astfel, formarea acestora este permanentă, efectul asupra mediului educațional fiind unul de îmbunătățire continuă a activității educaționale.

Îmbinând componenta teoretică cu specificitățile aplicabilității practice, activitatea de formare din cadrul Asociației are o dimensiune internațională, îmbogățind tezaurul informațional și social al societății în care APC își desfășoară activitatea.

Dând ideii de dezvoltare un înțeles aparte, membrii Asociației încearcă, prin acțiunile sale, să aducă un beneficiu societății și mediului în care își desfășoară activitatea. În ideea de dezvoltare prin intermediul unității și modul în care impulsul unui lucru bun atrage alte lucruri bune, Asociația realizează mai multe tipuri de activități de dezvoltare a competențelor manageriale și educaționale.

FORMULAR ÎNSCRIERE CURSURI

[caldera_form id=”CF5cac9627be45e”]
[embedfb https://www.facebook.com/proeurocons/videos/1567028093329412/]

Odată ajuns într-un anumit punct de satisfacere a motivațiilor primare, omul caută cunoașterea și aprecierea celor din jur pentru abilitățile sale. Fiindcă așteptările sunt mai mari, partenerii din zona profesională ridică ștacheta valorilor și a competențelor. Pentru a răspunde acestei cerințe, singura cale a omului este de a-și forma continuu gândirea, de a-și ascuți aptitudinile, de a-și perfecționa punctele forte și de a îmbunătăți, pe cât posibil, punctele slabe. Asociația Proeuro-Cons (APC) răspunde, cel puțin pe plan regional, acestor nevoi de formare continuă a omului în planul profesional.

Într-o rețea globală a agenților de formare în continuă creștere, fie de complexitate, fie de calitate, Asociația Proeuro-Cons este un ofertant redutabil de formare la nivel național, coordonându-și acțiunile cu alți agenți de formare pe plan național și internațional.

Asociația Proeuro-Cons este o organizație non-profit, cu sediul în Slatina, care are numeroase parteneriate cu instituții locale și internaționale. Principalul scop al Asociației este acela de a aduce cât mai aproape potențialii beneficiari de posibilitatea de formare continuă, prin intermediul ofertei sale de cursuri actualizată și accesibilă. Formarea continuă este un deziderat primar al organizației noastre, acest lucru fiind dovedit și de cuvintele care au stat la baza constituirii acestui grup, prezente în elementele grafice de identificare a organizației: „prin educație, totul este posibil”.

Având cunoștințe solide de management și un spirit neobosit de antreprenoriat, conducerea Asociației îmbină aceste două elemente complementare, aplicându-le și în structura organizației și dovedind că are legitimitatea de a transfera aceste cunoștințe și această stare de spirit și formatorilor și, mai apoi, cursanților. Pe lângă aceste lucruri, cultura organizațională a asociației, aflată încă într-un stagiu intermediar de dezvoltare, este constituită pe baza unor valori necesare unei dezvoltări armonioase: abordarea profesională a partenerilor, centrarea activității pe beneficiar, noutatea bazată pe tradiționalul solid, deschiderea față de elemente inovative care aduc beneficii organizației, entuziasmul dozat cu prudența necesară și o gândire dinamică a conceptelor și a strategiilor. Aplicând aceste valori în societatea de astăzi, cu efortul membrilor asociației și cu sprijinul partenerilor, educația sănătoasă va ocupa un loc central printre obiectivele unei societăți unite și sănătoase.

.

CURSURILE DE CARE AI NEVOIE

ALEGE PROEURO-CONS

soluțiile eficiente la nevoile tale de formare

MISIUNE

Asociatia urmăreşte să dezvolte potenţialul resurselor umane din sectorul invatamantului, prin promovarea abordărilor inovative şi a instrumentelor de management actuale.

ISTORIC

Într-o rețea globală a agenților de formare în continuă creștere, fie de complexitate, fie de calitate, Asociația Proeuro-Cons este un ofertant redutabil de formare la nivel național.

CURSURI

Principalul scop al Asociației este acela de a aduce cât mai aproape potențialii beneficiari de posibilitatea de formare continuă, prin intermediul ofertei sale de cursuri actualizată.

REVISTĂ

Această ieșire în public, acest spirit de inițiativă vine cu o responsabilitate imensă. Să avem, deci, opinii stricte șiprincipii solide să dăm și altora din lumina noastră.

PROEURO-CONS ÎN CIFRE

[COUNTER_NUMBER id=3390]

CONTACTEAZĂ-NE

TESTIMONIALE

„Am întâlnit la Asociația Proeuro-Cons o echipă dinamică, entuziastă, de profesioniști care au pus pe primul loc, în demersurile lor, oamenii și calitatea serviciilor non-profit oferite acestora. De asemenea, am observat că formatorii, directorii de programe, monitorii de cursuri, voluntarii selectați de Proeuro-Cons cred în filosofia asociației de a întoarce societății binele care nu ni se întâmplă pur și simplu, ci ca urmare a unor acțiuni făcute din grijă pentru semenii noștri. Am făcut și fac parte dintr-un parteneriat bazat pe onestitate și prietenie pe care le găsești rar și pentru care am fost recunoscători. Apreciez și recomand la modul superlativ parteneriatul public privat susținut de asociația Proeuro-Cons pentru dezvoltarea cadrelor didactice prin formare, un parteneriat care s-a dovedit de fiecare dată o reușită în a schimba, prin educație, lumea în bine.”

Adriana Almășan
Director – Casa Corpului Didactic Hunedoara