Meniu Închide

EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ ȘI DIMENSIUNE INTERNAȚIONALĂ PENTRU INCLUZIUNE SOCIO-ECONOMICĂ

Observând proactiv deschiderea către noutate a oamenilor, APC consideră că există un spirit latent de antreprenor în fiecare persoană. Principalul scop al nostru este acela de a aduce cât mai aproape potențialii beneficiari de formare, prin intermediul ofertei sale de cursuri, ca formă importantă de incluziune socio-economică.

Pe termen lung, dimensiunea antreprenorială din cursuri va deveni foarte atractivă, mai ales pentru adulții tineri, care își doresc să fie proprii angajati (self-employed), cursurile vor avea și formabili din alte țări ale Europei, aducând în cadrul programului de formare posiblitatea interacțiunii lor cu formabili români, în așa fel încât modele antreprenoriale din contexte socio-culturale și economice diferite să fie prezentate în grupuri de lucru multicultural.

ANTREPRENORIAT

Nevoile pe care le au se refera la dobandirea de experiente din activitati de job shadowing, cunostinte si competente care sa faca posibila transmiterea in cadrul cursurilor a dimensiunii internationale si elementelor antreprenoriale.

INTERNAȚIONALIZARE

Nevoile organizatiei se refera la internationalizarea ofertei de formare, la dezvoltarea capacitatii de a organiza cursuri la nivel european urmand modele moderne de manageriere a programelor de formare.

LEADERSHIP

Participarea proactiva la activitatile de organizare a cursului din perspectiva de jobshadowing va permite formatorului sa dobandeasca cunostinte si competente de organizare a cursurilor la nivel european.

FINANȚARE

Nevoile pe care le au se refera la capabilitatea de a forma, de a consilia si de a sprijini formabilii adulti in procesul concret de transformare a ideilor in planuri de afaceri, dar si pentru deschiderea ofertei de cursuri la piata de formare europeana a adultilor.

mobilități individuale
activități de formare
cursanți estimați
activitate de job-shadowing

DISEMINARE


Warning: Undefined array key 0 in /home/proeuroc/public_html/wp-content/plugins/facebook-page-feed-graph-api/inc/widgets/class-mongoose-page-plugin-facebook-page-widget.php on line 427

Warning: Undefined array key 1 in /home/proeuroc/public_html/wp-content/plugins/facebook-page-feed-graph-api/inc/widgets/class-mongoose-page-plugin-facebook-page-widget.php on line 427

Warning: Undefined array key 2 in /home/proeuroc/public_html/wp-content/plugins/facebook-page-feed-graph-api/inc/widgets/class-mongoose-page-plugin-facebook-page-widget.php on line 142

Warning: Undefined array key 3 in /home/proeuroc/public_html/wp-content/plugins/facebook-page-feed-graph-api/inc/widgets/class-mongoose-page-plugin-facebook-page-widget.php on line 142

Pagina de Facebook

Blog Proeuro-Cons

Media

Revista Proeuro-Cons